Werkwijze

Wie mag er mee?

Alvorens uw hond mee te geven met Hondenservice Zeeland, komen wij bij u langs voor een intakegesprek. Ook U neemt de zorg dat wij het honden paspoort kunnen zien. Is er een klik, bespreken wij de opties. Uw zorgt ervoor dat u een sleutel van het huis voor ons heeft. Indien dat nodig is.
U kunt bellen voor een afspraak naar:

06-20837270.

Tijdens dit gesprek geeft u aan wat uw wensen zijn. Wij proberen hier zoveel mogelijk in tegemoet te komen..
Flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij Hondenservice Zeeland.

Zo kunt u ’s morgens tot 7.00 uur uw hond aanmelden of afmelden via WhatsApp, of u kunt ons bellen vanaf 07.30 uur.
Deze Flexibiliteit houden wij aan aangezien het 2020 is.
Als u later afbelt zijn wij helaas genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Dit is vanwege de planning en de plaatsen die wij vrij houden.

We bespreken het karakter, gedrag en de gezondheid van uw hond zodat wij daar feilloos op kunnen inspelen. Denk daarbij aan de speeltijd van pups, rustpauzes voor honden met een beperking maar ook andere behoeften van uw hond. Ook als uw hond na de wandeling moet eten of medicijnen nodig heeft kunnen wij dit in overleg verzorgen.

Hondenservice Zeeland:

De eerste keer gaat de hond gedurende 20 minuten apart. Wij kijken dan hoe uw hond zich op het terrein gedraagt.
Uw hond gaat in een afgezet stuk land waar zij/hij kennis kan maken met de andere honden achter het gaas. Dit om te voorkomen dat er meteen een groot aantal honden nieuwsgierig bij uw hond in de buurt komt waardoor deze zich bedreigd kan voelen. Met alle nare gevolgen van dien.
Indien het goed gaat en uw hond aangeeft dat hij/zij zich op zijn gemak voelt laten wij 2-4 makkelijke honden bij uw hond in het afgezette stuk land. Zo kan uw hond er op een rustig tempo aan wennen dat hij verwelkomt wordt door meerdere honden.  Zodra wij merken dat uw hond zich goed thuis voelt gaat hij/zij in de roedel. Dit kan dezelfde dag zijn maar ook pas na 2-3 keer. Dit is per hond verschillend.

De honden zullen circa 90 min. uitgelaten worden in een hond-vriendelijke omheinde omgeving.(Roedel)
Uw hond wordt thuis opgehaald en uitgelaten met ‘soort ’genoten. Daarna worden ze moe en voldaan weer thuisgebracht. De honden zullen vervoerd worden in 1 van onze bussen met daarin vaste benches.

Vanzelfsprekend maken we altijd de pootjes van de honden schoon. Buitenom dat het terrein wel eens blubberig kan zijn. En van kleine plasjes grote plassen worden. Wordt het ook wel eens van grote plassen veranderd in zwembaden.

Vervoer:

Hondenservice Zeeland heeft 2 bussen. Iedere dag rijden wij hiermee. De honden worden vervoerd in de bus met vast gemonteerde benches. Hierdoor kunnen wij de veiligheid van uw hond waarborgen.https://hondenservicezeeland.nl/tarieven-2020/