Informatie

Waarom u uw hond mee zou laten gaan met Honden Service Zeeland…

 • De belangrijkste reden is dat uw hond de beweging krijgt die hij/zij nodig heeft en verdient.
 • Daarnaast is het voor elke hond heerlijk om met soortgenoten zijn “hondending” te doen, rennen, snuffelen en ravotten, wat belangrijk is om hen sociaal te houden.
 • Hondenservice Zeeland maakt gebruik van een afgezet terrein (1.80 mtr hoog) waarbij het risico van weglopen zo goed als nihil is.
 • U hond wordt opgehaald met een bus waarin benches zijn gemonteerd zodat veiligheid gewaarborgd is tijdens de reis.
 • U al uw wensen kunt bespreken zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn!

Honden Service Zeeland biedt de oplossing

Hondenservice Zeeland zorgt ervoor dat uw trouwe viervoeter op een verantwoorde manier ruimschoots zijn energie kwijt kan, alleen of samen met leuke speelkameraadjes.

Een hond is een roedeldier. Elke hond, ongeacht ras, heeft sociale contacten met andere honden nodig. Ze spreken allemaal dezelfde taal. Als u uw hond de mogelijkheid geeft om met andere honden te rennen en te spelen zal er minder kans zijn op agressie naar andere honden. Veel honden kunnen het alleen zijn prima aanleren, maar het zit niet in hun aard. Ze zijn van nature gewend in een groep te zijn. Wanneer u hond meegaat met de roedel van Hondenservice Zeeland, kan hij/zij heerlijk 1,5 uur lang als hond communiceren. Ook als u voldoende tijd heeft om uw hond uit te laten, zal de hond erg genieten van het rennen/spelen in een roedel. De uitlaatservice is een perfecte manier om uw hond zijn/haar sociaal gewenst gedrag te laten krijgen of te laten behouden .

Uw hond heeft behoefte aan de buitenwereld

Als deze behoeften niet genoeg vervuld worden, wordt uw hond verveeld en eenzaam. Meestal uit zich dit in ongewenst gedrag zoals overmatig blaffen, vernieling, hoger energielevel of juist lusteloosheid. Door uw hond mee te laten gaan met Hondenservice Zeeland wordt er nauw ingespeeld op zijn behoefte wat het gedrag van de hond ten goede komt.

Dit resulteert vervolgens tot een tevreden hond én een tevreden baas. https://hondenservicezeeland.nl/werkwijze/

Informatie, Algemene voorwaarden.

 1. Uw hond dient te zijn ingeënt tegen ParvoWeil en Kennelhoest(neus-enting) of een titer-rapport te hebben.
 2. Uw hond dient preventief behandeld te zijn tegen vlooien, teken en wormen.
 3. Uw hond dient sociaal te zijn, naar zowel mens als dier.
 4. Bij loopsheid van de teef kan zij niet mee, ze kan wel apart uitgelaten worden, tegen meerprijs.
 5. U dient een WA-verzekering te hebben.
 6. “Hondenservice Zeeland” is verzekerd voor de hond vanaf het moment van ophalen thuis tot en met het moment van terugbrengen thuis m.u.v  punt 7 en 8. Volgens de wet blijft de eigenaar te allen tijde aansprakelijk voor de hond.
 7. “Hondenservice Zeeland” is niet verantwoordelijk voor schade aan derden veroorzaakt door uw hond. Daarvoor dient u in het bezit te zijn van een WA-verzekering. Wettelijk blijft de eigenaar altijd eindverantwoordelijk.
 8. “Hondenservice Zeeland” is niet verantwoordelijk voor letsel aan de hond(en) veroorzaakt door bv weglopen, aanrijdingen of evt. vechten.
 9. Eventuele gemaakte (noodzakelijke) kosten bij de dierenarts komen voor rekening van de eigenaar van de hond, hierbij zullen wij eerst trachten u te bereiken m.u.v. spoedsituaties.
 10. Eigenaar van de hond dient er zorg voor te dragen dat er thuis handdoeken e.d. ter beschikking zijn voor als de hond(en) nat en vies is.
 11. De rekening word de laatste dag van de maand verstuurd. En binnen 8 dagen te worden voldaan op rekening van “Honden Service Zeeland” o.v.v. vermelding van de naam van de hond en postcode huisnummer.
 12. Er wordt voor de sleutel een sleutelcontract getekend.
 13. De sleutel van de eigenaar word alleen gelabeld met de naam van de hond.
 14. Sleutels worden in huis achter slot bewaard.
 15. “Hondenservice Zeeland” is niet verantwoordelijk voor inbraak in het huis van de eigenaar/verzorger. Tenzij aantoonbare nalatigheid van “Hondenservice Zeeland”.
 16. “Hondenservice Zeeland” behoudt zich het recht om bij zeer extreem slecht weer de uitlaatronde te laten vervallen of te verzetten naar een vroeger/later tijdstip.
 17. “Hondenservice Zeeland” verplicht zich, bij getekende overeenkomst, uw hond op de afgesproken tijd uit te laten op de afgesproken dagen/tijden.
 18. Afmeldingen dienen uiterlijk ’s morgens voor 7.30 uur telefonisch doorgegeven te worden om doorberekenen van de kosten te voorkomen.
 19. Vakanties dienen ca. 2 weken vooraf worden aangegeven door beide partijen.
 20. “Hondenservice Zeeland” behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden aan te passen, te wijzigen wanneer zij dit nodig achten zonder opgaaf van reden.
 21. U ontvangt per mail bij aanmelding een verklaring AVG ivm de privacywet.